Golf arrangementen


Kennismakingspakket

U heeft er al een aantal keer over nagedacht om te gaan golfen maar het is er nog niet van gekomen. U weet misschien nog niet exact hoe alles in zijn werk gaat en of u het leuk gaat vinden. Voor die mensen hebben wij in samenwerking met onze  partners een kennismakingspakket samengesteld:

Tijdens een periode van 2 maanden maakt u middels 6 lessen kennis met de golfsport. De prijs van dit kennismakingspakket is € 149,- en u krijgt daarvoor het volgende:

  • 6 lessen van 25 minuten
  • gebruik van golfmaterialen tijdens de lessen
  • een maand vrij spelen op de baan
  • Golfregelhandboek NGF

 


Golfclinic

Een golfclinic op Golfpark Exloo of Golfbaan de Hildenberg te Appelscha is het perfecte uitje voor personeelsuitje, vrienden- of familiedagen, teambuilding etc. Maar ook voor uw zakelijke klanten is het de manier om op een ontspannen manier samen gezellig te spelen en te netwerken.

De clinics worden verzorgd door één van onze professionals die zelfs de meest onervaren spelers een leuke middag kan bezorgen. De golfclinic duurt anderhalf uur, waarbij de volle swing en putten centraal staan eventueel beide met afsluitende wedstrijd.

Deze 1,5 uur durende golfclinic kost € 15,- p.p. Dit is inclusief clubs, ballen en begeleiding.

  • Clinics worden aan groepen van 8 tot 150 personen gegeven.
  • Onder de 8 personen betaalt u wel voor 8 personen.

Een golfclinic kan ook op maat worden gegeven, zodat ook aan uw specifieke wensen kan worden voldaan. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over onze golf arrangementen.

exloo-1111