Golflessen

Bij de Nationale Golfschool Holland geven wij golflessen volgens het principe dat elk mens uniek is en dat er geen swing gelijk is. Samen met u gaan we kijken wat er tot de mogelijkheden behoort. Naast de gewone lessen maken wij ook gebruik van videolessen waarbij uw swing wordt geanalyseerd en van de Explaner golftrainer. Les mogelijkheden:

  • Privéles 25 / 50 minuten
  • Groepslessen
  • Clinic’s / bedrijfsdagen
  • Cursussen

Videoles

In ons lesprogramma maken wij zoals gezegd gebruik van diverse hulpmiddelen. Éen van deze hulpmiddelen is een mobiel videosysteem dat tijdens de les aanwezig is.  Bij de videoles maken wij gebruik van een hogesnelheidscamera waarmee wij tot in detail uw swing kunnen laten zien en analyseren.

Video analyse golf

 


Explanar golftrainer

De Explanar golftrainer is ontwikkeld door de PGA professional Luther Blacklock. Hij gebruikte zijn eigen ervaring als top gold coach bij het ontwikkelend van dit hulpmiddel dat uw golfswing kan perfectioneren. explanar-swing-uitleg De explanar ontwikkeld uw spiergeheugen om zo de ideale swing te maken en om u te laten voelen hoe het voelt om een perfecte slag te maken. De afstand en precisie van uw slagen zullen verbeteren door de consequentere swing. De Explanar wordt gebruikt voor beginners en professionals en heeft al duizenden mensen wereldwijd geholpen om hun swing te perfectioneren. explanar-swing-uitleg2

Tarieven

Voor de tarieven van onze golflessen klikt u hier


 

Mogelijkheden:

– Opleiden naar handicap 54 ( golfvaardigheidsbewijs)

NGF-clubhcp54

– Vervolgopleidingen naar Handicap 36

handicap 36

 

– Met onze golfcursus leiden wij u op volgens het 9 stappenplan

Golfopleiding met het NGF 9 Stappenplan

 

De Nationale Golfschool Holland werkt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Golf Federatie en de PGA Holland.